Соціальні параметри конкурентоспроможності в контексті розвитку механізму КСВ - Баюра, Д.О. (Економiчний часопис-XXI, 2012)
У статті розглянуто соціальні параметри механізму формування корпоративної соціальної відповідальності (КСВ). Досліджено теоретико-методологічні основи формування механізму КСВ. Проведено порівняльний аналіз між діяльністю підприємств, які займаються впровадженням КСВ, та діяльністю підприємств,що не є соціально відповідальними.