Реструктуризація заборгованості на міжнародних фінансових ринках: методичні аспекти - Масина, О.П. (Економiчний часопис-XXI, 2012)
У статті розглядаються основні підходи до реструктуризації заборгованості вітчизняних позичальників за борговими фінансовими інструментами на міжнародних фінансових ринках. Проаналізовано переваги і недоліки трьох моделей – параметричної, зобов’язальної та зустрічного надання майна. Наведено фактори, які є визначальними при виборі конкретної моделі всіма зацікавленими сторонами.