Офсет як економічна діяльність суб’єктів у системі ВТС в умовах посилення конкуренції на світових ринках озброєння та військової техніки - Мокляк, С.П. (Економiчний часопис-XXI, 2012)
У статті розглянуто можливості використання офсетної практики на ринку озброєнь і військової техніки з метою мінімізації ризиків зовнішньоекономічної діяльності суб’єктів у системі військово-технічного співробітництва в умовах посилення конкуренції на світових ринках озброєння та військової техніки.