Соціальні наслідки зростання державного боргу - Венгер, Т.А. (Економiчний часопис-XXI, 2012)
Досліджено соціальні наслідки зростання державного боргу для країн із різним рівнем економічного розвитку та розміром боргу. Виявлено нелінійну залежність між обсягом державного боргу і витратами на охорону здоров’я та освіту в країнах із розвинутою економікою і в тих, що розвиваються. Проаналізовано залежність між обсягом боргового навантаження та рівнем безробіття.