Домінанти розвитку трудового потенціалу в контексті становлення інформаційного суспільства в Україні - Гринкевич, С.С.; Проців, І.Р. (Економiчний часопис-XXI, 2012)
У статті визначено пріоритетні складові розвитку трудового потенціалу в умовах становлення інформаційного суспільства; розглянуто фактори негативного впливу на процес формування трудового потенціалу України; окреслено шляхи підвищення ефективності формування трудового потенціалу в контексті зростання індексу розвитку людського потенціалу.