Характерні риси сучасної економічної дійсності: загальносвітові тенденції та українські реалії - Капаруліна, І.М. (Економiчний часопис-XXI, 2012)
На основі секторального підходу розкрито характерні риси сучасної економічної дійсності та обґрунтовано передумови використання кластерної моделі аналізу національних економік. Здійснено оцінювання збалансованості секторальної структури української економіки з урахуванням наявної тенденції утворення міжнародних кластерів.