Асиметричний розвиток інтеграційних об’єднань в умовах глобальних трансформацій - Макаренко, Т.Є. (Економiчний часопис-XXI, 2012)
У статті досліджено особливості функціонування інтеграційних об’єднань на прикладі Європейського Союзу та Північноамериканської зони вільної торгівлі (НАФТА) у сучасних умовах глобальних трансформацій. Розглянуто прояви асиметрії економічних відносин між цими двома інтеграційними угрупуваннями.