Вплив глобалізації на модифікацію стратегії соціально-економічного розвитку Бразилії - Семенишина, З.Р. (Економiчний часопис-XXI, 2012)
У статті розкрито характер та напрями модифікації національної стратегії розвитку Бразилії, яка зазнала значних змін унаслідок посилення глобалізації світового господарства. Значну увагу приділено дослідженню особливостей і результатів економічних реформ, які були впроваджені Бразилією з метою побудови ефективної соціально-економічної системи.