Стратегія вертикальної інтеграції як основа розбудови міжнародного виробництва нафтогазових ТНК - Підчоса, О.В. (Економiчний часопис-XXI, 2012)
У статті досліджується ефективність використання стратегії вертикальної інтеграції у процесі розбудови міжнародного виробництва нафтогазових ТНК у сучасних умовах розвитку галузі. Аналізуються переваги та недоліки вертикальної інтеграції, визначаються стратегічні цілі використання цієї стратегії, а також умови, за яких доцільне її використання.