Сутність і теоретичні підходи до аналізу фінансової нестабільності - Скоробогач, О.І. (Економiчний часопис-XXI, 2012)
У статті розкрито сутність поняття «фінансова нестабільність». Розглянуто найбільш поширені в науковій літературі визначення фінансової нестабільності. Досліджено різні теоретичні підходи до аналізу виникнення явища фінансової нестабільності.