Оцінка рівня диверсифікації постачання природного газу в країнах Європейського Союзу - Дзьоба, О.Г.; Ромашко, О.М. (Економiчний часопис-XXI, 2012)
У статті запропоновано оригінальний підхід до розрахунку коефіцієнта диверсифікації газопостачання. Проведено оцінку та аналіз його рівня у країнах ЄС у 2001–2011 роках. Вивчено досвід європейських країн у розв’язанні проблем диверсифікації та можливість його використання в Україні.