Методичне забезпечення мотивації енергозбереження на гірничозбагачувальних підприємствах - Темченко, Г.В. (Економiчний часопис-XXI, 2012)
Розглянуто механізм поетапного формування і реалізації процесу оцінки мотивування трудової діяльності працівників на сучасному гірничозбагачувальному підприємстві з позицій енергозбереження в умовах стабільного підвищення вартості матеріальних ресурсів.