Прогнозування ризику діяльності будівельного підприємства - Турко, М.О. (Економiчний часопис-XXI, 2012)
У статті розглянуто практичні аспекти прогнозування ризику діяльності будівельного підприємства, які базуються на застосуванні не лише кривої розподілу ймовірності виникнення певного рівня втрат (кривої ризику) або кривої розподілу ймовірності одержання певного рівня прибутку більшого за плановий (кривої виграшу), а й моделей залежності тактичного та стратегічного ризиків діяльності будівельного підприємства від зовнішніх і внутрішніх факторів, що дозволяє врахувати особливості функціонування будівельного підприємства.