Аналіз зарубіжного досвіду розвитку підприємств готельного господарства - Негода, Г.А. (Економiчний часопис-XXI, 2012)
У статті визначено проблеми розвитку підприємств готельного господарства. Проаналізовано досвід розвинутих країн і країн,що розвиваються, для формування пропозицій стосовно подальшого розвитку сфери гостинності України та підвищення її конкурентоспроможності в умовах інтеграції української економіки у світове господарство.