Методичні основи оцінювання економічних інтересів туристичних підприємств - Бойко, М.Г. (Економiчний часопис-XXI, 2012)
У статті представлено методичні підходи до оцінювання економічних інтересів туристичних підприємств. Обґрунтовано доцільність застосування збалансованої системи показників для дослідження процесу реалізації економічних інтересів туристичних підприємств.