Тенденції формування в’їзного туристичного потоку до України - Охріменко, А.Г. (Економiчний часопис-XXI, 2012)
У статті розглянуто актуальність і необхідність вивчення туристичних потоків як важливого індикатора планування та розвитку туризму на державному і регіональному рівнях. Проведено дослідження в’їзного туристичного потоку до України та обґрунтовано виявлені тенденції. Запропоновано деякі шляхи покращення управління туристичними потоками і стимулювання їх розширення.