Алгоритм здійснення фандрайзингової діяльності - Соколова, А.М. (Економiчний часопис-XXI, 2012)
Проведено аналіз етапів фандрайзингу. Запропоновано алгоритм здійснення фандрайзингової діяльності з урахуванням повного робочого циклу. Представлено загальні рекомендації та методи реалізації кожного етапу фандрайзингу.