Структурна детермінація митно-тарифного регулювання - Войтов, С.Г. (Економiчний часопис-XXI, 2012)
Стаття присвячена актуальним питанням об’єктивізації сучасної структури митно- тарифного регулювання зовнішньої торгівлі. В рамках дослідження проводиться відсіювання складових, що за окремими ознаками подібні до мита, шляхом системнофункціональних зіставлень та порівнянь.