Проблеми інвестування ТНК у розвиток людського капіталу - Гринюк, К.Б. (Економiчний часопис-XXI, 2012)
У статті проаналізовано та систематизовано деякі проблеми, які виникають при інвестуванні транснаціональних корпорацій у людський капітал. Розглянуто різні підходи до оцінювання ризиків цього виду інвестування, що визнається як один із найвигідніших.