Порівняльна характеристика демографічніх факторів розвитку країн БРІК - Семенишина, З.Р. (Економiчний часопис-XXI, 2012)
У статті визначено основні тенденції розвитку людських ресурсів країн БРІК та їх вплив на економічний розвиток країн цієї групи. Значну увагу приділено дослідженню особливостей і результатів соціально-економічних реформ, які були впроваджені країнами БРІК з метою підвищення рівня життя населення.