Рецензія на підручник “Теоретична механіка” - Ващенко, О.П. (Проблемы прочности, 2006)
Підручник: Бондаренко А. А., Дубінін О. О., Переяславцев О. М. “Теоретична механіка”. - Київ: Знання, 2004. - 1189 с.