До 80-річчя академіка НАН України Панасюка Володимира Васильовича (Проблемы прочности, 2006)
Володимир Васильович Панасюк - український вчений зі світовим іменем у галузі механіки матеріалів, матеріалознавства та міцності конструкцій, академік Національної академії наук України, доктор технічних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України, лауреат Державних премій СРСР та України.