Аналіз інвестиційних проектів підприємств галузі виробництва харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів Чернігівської області - Ребенок, А. (Сiверянський лiтопис, 2007)
Стаття присвячена аналізу інвестиційних проектів підприємств галузі харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів Чернігівської області. Охарактеризовано взаємозв’язок показників діяльності підприємств з рівнем впровадження інвестиційних проектів. Визначено сильні та слабкі сторони процесу управління інвестиційними проектами.