Правдиве українське серце. Олександр Рибалко - Стариков, Г.М. (Сумський історико-архівний журнал, 2010)
Рецензія на книгу: Правдиве українське серце. Олександр Рибалко / Упорядники Ігор Гирич та Катерина Рибалко. - Київ: Видавничий дім “Простір”, 2010. - 832 с.