Екологічна енциклопедія у географічному вимірі - Черваньов, І.Г. (Інститут географії НАН України, 2009)
Рецензія на енціклопедію: Екологічна енциклопедія: У 3 т. / Редколегія: А.В.Толстоухов (головний редактор) та ін. – К.: ТОВ “Центр екологічної освіти та інформації”. Т.1 - 2006, Т.2 – 2007, Т.3. – 2008. Керівник проекту Т.В.Тимочко, відповідальний редактор Є.І.Стеценко.