Цінна книга про природу України в плейстоцені - Матвіїшина, Ж.М. (Інститут географії НАН України, 2009)
Рецензія на книгу: Куниця Н.А. Природа Украины в плейстоцене по данным малакофаунистического анализа. Черновцы: Рута, 2007. – 240с. /Рецензенти П.Ф.Гожик, В.Н.Андрійчук. Наук.редактор Л.І.Воропай, укладач Б.Т.Рідуш.