Книгозбірня монастиря Ордену босих кармелітів у Вишневці: історія та книгознавча характеристика фонду - Ціборовська-Римарович, І.О. (Рукописна та книжкова спадщина України, 2009)
Публікація присвячена історії бібліотеки Вишневецького монастиря Ордену босих кармелітів. На основі історико-книгознавчого аналізу стародруків з її фондів та рукописних джерел висвітлюється склад і зміст бібліотечного фонду, шляхи його комплектування та доля книжок після закриття монастиря.