Застосування моделі ARIMA для прогнозування доходів зведеного бюджету України - Любіч, О.О.; Домрачев, В.М. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2011)
Побудовано прогноз доходної частини бюджету України у 2011 році.