Протектология программированой стратегической модернизации МНУЦ на основе кластер-сетей NOM, HET, RODON. - Родионов, А.А. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2011)
Присвячена формуванню інноваційної науки «ПРОТЕКТОЛОГІЯ ПРОГРАМОВАНОГО РОЗВИТКУ ІНЖЕНЕРНОЇ МНУЦ-КУЛЬТУРИ», що забезпечує превентивну стратегічну модернізацію менеджменту, тренувально-освітньої, науково-креативної діяльності МНУЦ (надбудова). Визначена архітектура тріадної кластер-мережі (NOM + HET + RODOM) підтримки процесів реінжинірингу цих діяльностей (базис).