Кластер-креатура инженерной МНУЦ-культуры и ее ЭММ(СЭС)-приложения - Никифоров, А.А. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2011)
Розглянуто спектр суб'єктно-творчих аспектів інженерної розробки перспективного ЕММ(СЕС)-інструментарію для розвитку наукового напрямку «Протектологія програмованої стратегічної модернізації Міжнародного науково-навчального центру на засадах кластер-мереж NOM, HET, RODON».