Методологічні аспекти модернізації транспорту в умовах економічної нестабільності - Кудрицька, Н.В. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2011)
Розглянуті методологічні аспекти модернізації транспорту: розробка стратегій розвитку; удосконалення тарифної політики; ліквідація вузьких місць та відсутніх ланок мереж;: імовірнісна оцінка ризиків; моделі прийнятній оптимальних рішень та прогнозування; застосування сучасних інформаційних та телекомунікаційних технологій.