Динамічна модель оптимального розподілу інвестицій в умовах комплексного інвестування - Шумейко, О.А.; Цуканов, O.I. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2011)
Запропонована технологія реалізації моделі оптимального розподілу інвестиційних коштів між декількома проектами, які реалізуються в рамках програми комплексного інвестування. Пропонується алгоритм задачі реалізований засобами системи комп'ютерної математики Mathcad, який дозволяє безпосередньо реалізувати цю модель, з використанням динамічного програмування.