Антикризове управління в соціально-економічних системах - Кулик, В.В. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2011)
Розглядаються актуальні проблеми антикризового управління в соціально-економічних системах. З метою підтримки рівноваги і пропорційного розвитку пропонується використання балансових моделей відтворення соціально-економічних систем.