Моделювання білінгової системи сервісного підприємства - Макарова, М.В.; Кальченко, Я.Ю. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2011)
У статті розглянуто сутність та функціональні характеристики білінгових систем, структурна схема системи управління підприємством з моделлю білінгової системи.