Сучасні підходи до формування інтегрованих корпоративних структур - Кокошинський, В.В. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2011)
Досліджені: питання поняття, етапи формування та структура інтегрованих корпоративних структур в світі та на Україні, запропонована оптимізаційна модель розподілу інвестицій між: підприємствами-членами інтегрованої корпоративної структури.