Двоетапна модель оптимізації інвестиційної політики комерційного банку при поетапному інвестуванні техніко-технологічного переоснащення підприємств регіонів - Кайдан, Л.І.; Соболевська, Л.І. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2011)
Пропонуються двоетапна модель підтримки прийняття рішень сукупностями регіональних об'єктів розподіленої банківської системи при розподілі фінансових ресурсів та виборі варіантів поетапного інвестування техніко-технологічного переоснащення промислових підприємств.