Особливості управління банківськими ризиками - Яблоков, А.І. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2011)
Розглянуто теоретично-практичні аспекти управління банківськими ризиками. Запропонована методика визначення критеріїв економічної оцінки фінансового стану банків на основі аналізу ключових напрямів управління ризиками в ризик-менеджменті.