Методи обробки та способи подання даних в національній системі статистичних індикаторів розвитку інформаційного суспільства - Єршова, О.Л. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2011)
У статті розглянуті статистичні індикатори розвитку інформаційного суспільства України з точки зору автоматизованого збору та обробки статистичних даних на основі математико-статистичних методів для прийняття оперативних рішень та способи їх відображення.