Методичні основи розробки технології миттєвих електронних платежів процесингового центру Easy Pay із використанням платіжних інструментів інших платіжних систем - Духота, Є.В. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2011)
Запропоновані методичні основи технології здійснення миттєвих електронних платежів електронно-процесинговою системою процесингового центру Easy Pay. Запропоновані концептуальні моделі інформаційних зв'язків електронно-процесингової системи при внутрішньому переказі без відкриття поточного рахунку отримувача та зовнішньому переказі із використанням платіжних інструментів інших платіжних систем.