Процедура стохастичної оптимізації в схемі дифузійної апроксимації з марковськими переключеннями - Чабанюк, Я.М.; Хімка, У.Т.; Раєвський, М.В. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2010)
Одержано достатні умови збіжності процедури стохастичної оптимізації Кіфера-Вольфовиця в схемі дифузійної апроксимації з марковськими переключеннями методом малого параметру та розв’язком проблеми сингулярного збурення для генератора процедури.