Про фундаментальні розв’язки задачі Коші для рівнянь Фоккера-Планка-Колмогорова деяких вироджених дифузійних процесів - Івасишен, С.Д.; Івасюк, Г.П. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2011)
Робиться короткий огляд результатів, які стосуються фундаментальних розв’язків задачі Коші для деяких ультрапараболічних рівнянь. Ці рівняння узагальнюють класичне рівняння дифузії з інерцією А. М. Колмогорова. Їх можна трактувати як рівняння Фоккера-Планка-Колмогорова відповідних вироджених дифузійних процесів.