Обчислення невласних інтегралів за власними елементами гібридного диференціального оператора Ейлера-Лежандра-Фур`є на полярній осі - Ленюк, М.П. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2011)
Методом порівняння розв’язку крайової задачі для системи диференціальних рівнянь Ейлера, Лежандра та Фур’є на полярній осі r ≥ R0 > 0 з двома точками спряження, побудованого, з одного боку, методом функцій Коші, а з другого боку методом відповідного гібридного інтегрального перетворення, обчислено поліпараметричну сім`ю невласних інтегралів за власними елементами гібридного диференціального оператора Ейлера-Лежандра-Фур’є.