Ітераційні методи розв’язування систем лінійних рівнянь з довільними невиродженими матрицями - Абрамчук, В.С.; Абрамчук, І.В. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2012)
Обґрунтовано, що метод напрямленого пошуку розв’язування систем Ax=b, A належить Mn(R), володіє основними факторами ефективності ітераційних методів.