Гіперболічні крайові задачі в напівобмежених багатошарових просторових областях - Конет, І.М. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2012)
Методом функції впливу та функції Гріна (головних розв’язків) побудовано інтегральні зображення точних аналітичних розв’язків алгоритмічного характеру гіперболічних крайових задач в напівобмежених багатошарових (кусково-однорідних) просторових областях. Для побудови головних розв’язків залучено відповідні інтегральні перетворення Фур’є на декартових осі, півосі та сегменті, а також інтегральне перетворення Фур’є на декартовій півосі з n точками спряження.