Гібридне інтегральне перетворення типу (Конторовича-Лєбєдєва)-Бесселя-Ейлера на полярній осі - Ленюк, М.П. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2012)
Запроваджено гібридне інтегральне перетворення, породжене на полярній осі з двома точками спряження гібридним диференціальним оператором (Конторовича-Лєбєдєва)-Бесселя-Фур’є.