Сумісне наближення класів ψ-інтегралів сумами Фейєра - Сорич, В.А.; Сорич, Н.М. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2012)
Одержано асимптотичні рівності для величини, яка характеризує сумісне наближення класів ψ-інтегралів сумами Фейєра в рівномірній метриці.