Асимптотичні методи аналізу стохастичної стійкості - Царков, Є.Ф.; Береза, В.Ю.; Дорошенко, І.В. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2012)
Стаття присвячена обговоренню розвитку теорії стійкості за Ляпуновим для динамічних систем з марковськими збуреннями. Розглядаються граничні теореми Скорохода для динамічних систем з марковськими збуреннями та аналізується стійкість за допомогою стохастичної усередненої процедури.