Наближені розв'язки нелінійних хвильових рівнянь, що описують пружні поверхневі хвилі Релея - Рущицький, Я.Я.; Хотенко, О.О. (Доповіді НАН України, 2012)
Отримано нові наближені розв'язки нелінійних хвильових рівнянь, запропонованих авторами даного повідомлення раніше. Застосовано метод послідовних наближень. Одержані розв'язки відповідають другому наближенню. Спостережено появу у розв'язках других гармонік як класичної хвилі Релея, так і класичної експоненти, що описує затухання.