Фізико-хімічні особливості пелоїдів амфібіальних ділянок Арабатської стрілки та Бердянської коси - Солоненко, А.М. (Доповіді НАН України, 2012)
Досліджено фізико-хімічні параметри пелоїдів амфібіальних ділянок Арабатської стрілки та Бердянської коси. Проаналізовано відповідність їх фізико-хімічних характеристик вимогам нормативів МОЗ.