Жадібний метод розв’язання комбінаторної задачі знаходження максимального потоку в мережі - Ємець, О.О.; Ємець, Є.М.; Олексійчук, Ю.Ф. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2012)
У статті розглядається комбінаторна задача знаходження максимального потоку в мережі, яка зводиться до задачі евклідової комбінаторної задачі на розміщеннях. Запропоновано наближений алгоритм для її розв’язання, визначена поліноміальна оцінка його складності.